+380995108786 /  Індивідуальне пошиття дзвінки з 9.00 до 20.00 без вихідних! * Простирадло на гумці * Натуральні тканини 
Viber Telegram
 +380665444009

Червона постільна білизна в інтер'єрі.

Іноді раптом хочеться червоного кольору в своєму житті. Ось навіть буває хочеться тим, хто цей колір особливо ніколи і не любив. Але раптом настає момент, і ти розумієш, що терміново потрібно червоне: червона спідниця, червона помада, червона машина або червона постільна білизна. Можливо і зворотне - ви все життя обожнюєте цей колір.
 

Що б все це могло означати?

 

Червоний колір дуже багатозначний, з давніх-давен сприймався, як попереджувальний. У нього є безліч різних значень від позитивних до негативних. У позитиві він означає: любов, краса, енергія життя, пристрасть, сила, здоров'я, рішучість, напір. У негативі: всепоглинаюча пристрасть, ворожнеча, помста, війна, агресія. Під час древніх нападів і війн використовували червоні прапори. Любителі червоного кольору натури імпульсивні, їм складно контролювати свої емоції, живуть з пристрастю до всього, відрізняються чесністю та відкритістю, але також люблять посперечатися.

 

Червоний колір зазвичай не помічають, або і зовсім ігнорують люди спокійні, які шукають тишу, затишок і відпочинок. Так як колір змушує людину бути заведеним, активним і цілеспрямованим.

 

Зустрічаються різні відтінки від світлих до темних: Наприклад, світло-червоний колір сприймається свіжо і легко, він також збуджує активність, але в більш м'якій, ненав'язливій формі. Колір марсала спонукає до відвертих глибоким проявів почуттів.

 

Так як же визначитися? Як і все в нашому світі, червоний колір також потребує всесвіт. Якщо робити правильно акценти червоного в інтер'єрі, можна поліпшити загальне самопочуття, навіть підвищити апетит, поліпшити сімейні відносини, надихнутися на перемоги. Тому, якщо вас раптом потягнуло на червоний колір, значить вам не вистачає енергії, не вистачає рішучості, і ваша підсвідомість сама знає, що потрібно робити. Благо, в сучасному світі є маса можливостей для самовираження.

 

Часто можна зустріти кухню в червоних тонах, це потрібно тим, у кого проблеми з апетитом, червоний колір якраз стимулює апетит. А ось, хто бореться із зайвою вагою, краще уникати цього кольору на кухні. Для оформлення робочого кабінету або дитячої кімнати, червоний колір краще уникати, він буде втомлювати і навантажувати психіку там, де це зовсім не потрібно.

 

У спальні червоних меблів також краще уникати, так як з часом виходячи з досвіду, багато людей починають скаржитися, що стомлюються від щоденного вигляду червоного шафи, тумбочок і інших предметів меблів. Самий простий, швидкий і легкий спосіб створити романтичну і чуттєву атмосферу - це застелити червоний комплект постільної білизни. Якщо ваш інтер'єр не суперечить такій колірній гамі, це буде дуже виграшне рішення. Постільна білизна червоного кольору добре поєднується з білим, чорним, бежевим, бірюзовим, золотим, жовтим, зеленим, сірим, блідо-рожевим, молочним, гірчичним, коричневим, синім, смарагдовим, помаранчевим і навіть фіолетовим. Червона постільна білизна не залишить байдужим нікого, це просто неможливо.

 

Буває, іноді не вистачає рішучості для прийняття якогось важливого рішення, науково доведено, якщо носити червоне або спати на червоній постільній білизні, то мозок отримує сигнал до дії. Спробуйте це на собі. Для того, щоб полегшити вам пошук, ми зібрали червоні відтінки постільної білизни в одному місці, переходьте за посиланням: червона постільна білизна. Бажаємо вам творчих перемог, активного, веселого і щасливого життя! Не забувайте про комфортний відпочинок і важливість сну, тільки так у вас буде достатньо сил і енергії втілити мрії в реальність!