+380995108786 /  Індивідуальне пошиття дзвінки з 9.00 до 20.00 без вихідних! * Простирадло на гумці * Натуральні тканини 
Viber Telegram
 +380665444009

Як скласти простирадло на гумці?

Тривалий час я обходила стороною простирадла на гумці, так як просто не знала на скільки це зручно, а також мені здавалося, що складати таке простирадло буде дуже складно і тому я не думала про покупку. Але один раз все ж таки зважилася! Я пошкодувала, що не користувалася нею раніше. Але ось складати її залишалося проблемою, чесно кажучи, я її просто клала в шафу, як доведеться, поки не дізналася дуже легкий і швидкий спосіб, як її скласти. І так, представляємо Вашій увазі корисне керівництво «приборкання» цієї «милої лиходійки», простирадла на гумці!

Безперечно, простирадло на гумці має ряд вагомих переваг: воно не вилазить по краях, завжди виглядає охайно, його зручно застеляти. Єдині пару недоліків на наш погляд - це більш висока вартість комплекту з простирадлом на гумці, а так само те, що його не дуже зручно гладити і складати. Але ми постаралися виправити цей недолік.

Натяжне простирадло варто підбирати строго за розміром, для цього потрібно поміряти висоту, довжину і ширину матраца. І вже потім визначатися з вибором постільної білизни, його шиють на замовлення за Вашими індивідуальні розмірами.

Прати простирадло на гумці потрібно так само, як і весь комплект постільної білизни, нічого особливого. Стираємо в залежності від тканини, від 30 градусів. Незручності може заподіяти прасування, але тільки в тому випадку, якщо ви будете робити як доведеться. Якщо ви подивитесь наше відео, то побачите як просто його скласти, в цьому ж складеному на половину стані простирадло на гумці дуже зручно гладити.

Практика, як з'ясувалося, на стороні натяжного простирадла! Хто не пробував, той не знає від якого щастя відмовляється, але все попереду, обов'язково спробуйте, хоча б тому що багато чого в житті варто спробувати хоча б раз! У нашому магазині ви можете замовити простирадло на гумці практично до будь-якого комплекту, наш менеджер допоможе зробити вибір. Бажаємо всім гарного настрою і удачі!